3 Beneficii ale unei aplicatii de extragere date

 

În zilele noastre, datele de care poate avea nevoie afacere ta provin dintr-o varietate de surse, venind într-o multitudine de formate. Pentru a le putea utiliza va trebui mai întâi să le extragi, iar mai apoi să le aranjezi într-o formă corespunzătoare. Întreg procesul poate consuma extrem de mult timp, însă, din păcate, aceasta este realitatea cu care se confruntă majoritatea afacerilor în ziua de astăzi. Utilizarea unei aplicații de extragere date îți poate transforma afacerea. Deși poate părea un lucru care nu este atât de semnificativ la început, cu timpul vei realiza ce poate face de fapt pentru afacerea ta, atât în materie de timp câștigat, creștere a productivității, de îndepărtare a erorii umane și nu numai. Dacă ai avut vreodată întrebări despre extragerea datelor și dorești să ai o mai bună înțelegere a acestora, atunci află că ești în locul potrivit deoarece creatorii ID Scanner au centralizat câteva informații utile referitoare la beneficiile unei aplicații de extragere date

Despre extragerea datelor

Extragerea datelor este procesul de preluare a datelor dintr-o sursă. Această operațiune se poate realiza manual sau prin mijloace automate precum aplicațiile de extragere date. Ele pot fi folosite pentru a prelua date dintr-o varietate de surse, inclusiv imagini, baze de date, fișiere și pagini web. Datele sunt de obicei analizate, sortate și aranjate în funcție de nevoi, dar și de capacitățile programului sau aplicației. Există destul de multe beneficii în utilizarea extragerii datelor pentru a accelera și automatiza fluxurile de lucru, atât pentru afacerile mari, cât și pentru cele mai mici. Provocările extragerii datelor includ costul și timpul necesar pentru extragere, precum și acuratețea acestora. Extragerea datelor poate fi un proces costisitor și care consuma destul de mult timp, iar acuratețea lor depinde de calitatea sursei utilizate. Cu toate acestea, alegând o aplicație de extragere date flexibilă și sigură, vei putea scădea costurile, câștiga timp și obține date exacte – o opțiune foarte bună în acest sens este ID Scanner, instrumentul care te ajută să extragi datele din cărțile de identitate ușor, folosind doar o poză.

Iată 3 beneficii ale unei aplicații de extragere date: 

1. Reduce costurile și salvează timp

Alegând un instrument de extragere a datelor, care va fi de ajutor în automatizarea sarcinilor lungi și repetitive, afacerea ta poate economisi bani și timp, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Poți reduce costurile prin limitarea erorilor de introducere manuală a datelor, dar și grație faptului că nu trebuie să-ți mai faci griji cu privire la extinderea și finanțarea unei echipe mari pentru a gestiona nevoile de date ale companiei tale. Totodată, datorită automatizării, întreg procesul va putea fi realizat mult mai rapid, ceea ce înseamnă că vei putea salva timp prețios, care va fi investit în realizarea altor sarcini de lucru. Orice instrument de extragere date care poate îmbunătăți procesele și poate economisi timp ar trebui explorat! Conform CRM Side, 69% dintre angajați susțin faptul că automatizarea reduce timpul pierdut, iar 59% consideră că ar avea mai mult de șase ore libere pe săptămână dacă ar automatiza sarcinile repetitive. Atunci când sunt utilizate corect, instrumentele de extragere a datelor pot ajuta la economisirea timpului afacerii tale, oferind personalului timp să se concentreze pe sarcini mai importante.

2. Elimină eroarea umană 

Printre beneficiile unei aplicații de extragere date se numără și îmbunătățirea acurateții, respectiv eliminarea erorii umane. Prin automatizarea proceselor de introducere a datelor pentru sarcini repetitive, instrumentele de extragere a datelor pot ajuta la obținerea unor date mult mai exacte, prin reducerea posibilității apariției erorilor umane. Dacă personalul tău introduce cantități mari de date zi de zi, există șanse mari de erori și date inexacte. Prin automatizarea procesului, poți avea siguranța că vei elimina aceste erori și vei obține date mai precise. Acuratețea îmbunătățită nu duce doar la decizii de afaceri mai bune, dar este și foarte benefică pentru angajați. Aceștia vor fi mai puțin stresați, vor avea mai mult timp pentru a se concentra pe alte sarcini, iar starea acestora generală va fi una mult mai bună, ceea ce se va reflecta, cu siguranță, și în rezultatele obținute. Una dintre aplicațiile de extragere date pe care orice afacere trebuie să o încerci este ID Scanner. Aceasta îți va putea ajuta afacerea, automatizând procesele repetitive de extragere a datelor din cărțile de identitate

3. Crește productivitatea angajaților

La fel cum am evidențiat și mai sus, eliminarea necesității introducerii manuale a datelor înseamnă că angajații vor putea petrece mai mult timp focusându-se pe sarcini importante, pe care doar un om le poate face. De obicei, aceste tipuri de sarcini adaugă mai multă valoare unei afaceri, dar și crește gradul de satisfacție al angajaților. Dat fiind faptul că își folosesc abilitățile pentru a îndeplini sarcini mai semnificative, în comparație cu introducerea nesfârșită de date, angajații se vor simți mai mulțumiți de munca lor, ceea ce va duce la o creștere a productivității acestora. Deci, alegând o aplicație de extragere date vei putea oferi angajaților tăi șansă de a simți că munca lor este cu adevărat importantă, productivitatea acestora va crește, iar astfel, rezultatele obținute se vor îmbunătăți, iar afacerea ta se va putea dezvolta așa cum îți dorești. 

Aplicațiile de extragere date pot fi utilizate de companii din diferite industrii, indiferent de dimensiunea acestora. Exemple de industrii care pot profita de avantajele care vin împreună cu utilizarea lor sunt serviciile financiar-bancare, comerț, contabilitate, servicii vamale sau asistența medicală. Acestea vin împreună cu multiple beneficii pentru afacerea ta, printre cele mai importante fiind reducerea costurilor și a timpului alocat unor procese repetitive, un grad ridicat de acuratețe, dar și creșterea productivității angajaților. Dacă dorești să automatizezi un proces repetitiv, însă important, din cadrul afacerii tale, încearcă aplicația ID Scanner, care te va ajuta să extragi datele din cărțile de identitate, în mod sigur și ușor. Poți încerca versiunea DEMO chiar acum pentru a te convinge de utilitatea sa. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *