Beneficiile ID Scanner pentru industria hoteliera

 

În industria hotelieră, asigurara unui proces eficient și sigur de check-in și check-out este  este vitală pentru a menține oaspeții mulțumiți. Clienții se așteaptă la un proces rapid și sigur, iar utilizarea unui scanner CI poate ajuta hotelurile să îmbunătățească experiența vizitatorilor. Prin scanarea ID-ului sau a pașaportul fiecărui oaspete, se poate îmbunătăți  acuratețea datelor capturate, accelera procesul de check-in și se poate asigura și un nivel mai ridicat de securitate. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care soluțiile de scanare a cărților de identitate au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. Printre cele mai potrivite aplicații de scanare CI în acest domeniu este ID Scanner, care poate fi de mare ajutor tuturor antreprenorilor din industria hotelieră. Dacă te afli printre aceștia și nu ești sigur de beneficiile pe care ID Scanner le poate aduce afaceri tale, în cele ce urmează vom evidenția câteva beneficii.

Iată 3 beneficii ale ID Scanner pentru industria hoteliera:

1. Gestionați și stocați ușor informațiile de identitate ale oaspeților 

În primul rând, utilizarea unui instrument de extragere date poate ajuta hotelurile să stocheze convenabil și precis informațiile de identitate ale oaspeților cazați. Acest lucru este important pentru a verifica și valida identitatea oaspeților în situații neprevăzute. De exemplu, dacă un oaspete își pierde cheia, personalul hotelului poate verifica rapid informațiile din sistem și se poate asigura că identitatea este corectă înainte de a-i oferi o altă cheie. Utilizarea scanerelor CI poate ajuta hotelurile să gestioneze cu ușurință informațiile despre oaspeți și să mențină în siguranță atât personalul hotelului, cât și oaspeții.

Hotelurile care nu folosesc un scanner CI vor avea de gestionat o cantitate mai mare  documente pentru fiecare oaspete care se înregistrează. Din fericire, utilizarea unei aplicații de scanare a cărții de identitate poate reduce semnificativ volumul  de documente pe care trebuie să o aibă în vedere hotelurile. Studiile arată că 15% din toate documentele pe hârtie sunt completate greșit, iar 7,5% dintre acestea sunt complet pierdute. Prin urmare, deținerea unui scaner al cărții de identitate poate ajuta la gestionarea informațiilor în mod electronic, reducând riscul de pierdere sau furt al documentelor. 

Dacă alegi să utilizezi  ID Scanner extragerea de date din cărțile de identitate se va face rapid și sigur, utilizând doar o imagine. Important de menționat este faptul că ID Scanner se afla în conformitate cu prevederile GDPR. Acesta nu stochează datele, datele pot  fi stocate doar de către client, iar nicio informație nu este salvată.

2. Reduceți timpul procesului de check-in

Când oaspeții se cazează într-un hotel, își doresc să aibă o experiență rapidă și fără probleme. Dacă oaspeții trebuie să completeze numeroase  documente, să aștepte ca personalul să verifice, să depună și să stocheze manual documentele, va fi un proces de lungă durată. Utilizarea unui scaner CI pentru un proces de check-in mai rapid, aduce beneficii atât personalului, cât și oaspeților care pot avea o experiență mai bună. Utilizând ID Scanner pentru procesul de check-in al hotelului tău vei putea salva timp, întreg procesul fiind realizat mult mai simplu și rapid, eliminând totodată eroarea umană.  

3. Preveniți  frauda 

Sunt cazuri în care oaspeții pot comite diverse ilegalități sau se pot angaja în acte de fraudă. În timpul călătoriilor oamenii sunt mult mai predispuși să sustragă bunuri care nu le aparțin. Și hotelul tău poate fi victima acestor fapte din partea celor cazați. Indiferent de gradul de loialitate al unui client, este indicat să ceri dovada identității atunci când se înregistrează. O aplicație de extragere date precum ID Scanner te poate ajuta să verifici, și să detectezi, ușor identitatea celor ce trec pragul hotelului tău. În cazul unor situații neplăcute poți facilita procesul de identificare și mai apoi, de alertare a autorităților. 

Utilizarea unui scanner ID în industria hotelieră prezintă numeroase beneficii. Afacerea ta va avea toate informațiile despre oaspeți stocate și gestionate fără efort, ceea ce va permite timpi de check-in mai rapizi și mai puține fraude. Unitățile de cazare ar trebui să se familiarizeze cu aplicațiile de extragere date, deoarece acestea au un potențial enorm de a reduce greșelile costisitoare, împreună cu îmbunătățirea reglementărilor în vigoare. Așadar, dacă dorești să crești eficiența poți încearca o aplicație de extragere date precum ID Scanner.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *